Bosa, 54 godine, Beograd

volim mlađe muškarce za seks

Volim mlađe muškarce

O sebi: Imala sam dosta burnu mladost. Živela sam kao da ne postoji sutra. Rano sam počela sa seksualnim odnosima, probala marihuanu, alkohol. Sve se to promenilo početkom tridesetih kad sam postala majka. Sve sam morala da stavim na pauzu dok ne izvedem decu na pravi put. Sad su oboje punoletni. Otišli su na studije u inostranstvo, a ja ponovo dobila svoj stari život natrag.

Ne planiram da živim burno kao u mladosti, ali mi je potrebno malo prostora samo za sebe. Kod mene postoji jedan paradoks. U mladosti sam volela starije muškarce jer su bili iskusniji, zreliji, znali su kako da me zadovolje. Sad je obrnuto. Sad me privlače mlađi muškarci. Nisam sigurna zbog čega. Valjda se pored njih i ja osećam mlado. Sviđa mi se njihova energija, snaga, poletnost. Oči im se ozare kad me vide golu i kad se pobrinem za onu njihovu stvar. Lepo njima, lepo meni.

Tražim: Ako si mlad i pun snage i života i želiš da iskusiš nešto skroz novo sa starijom ženom, javi se tetka Bosi. Znam neke tajne koje će tvoje vršnjakinje da nauče tek za 20 godina. Volim mlađe muškarce i volim svašta sa njima da radim i eksperimentišem. Javi se da se upoznamo!

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Bosa TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
BosaBG TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: