Jokica, 21 godina, Užice

tražim starijeg muškarca za vezu

Tražim starijeg muškarca za vezu

O sebi: Vodim računa o svom izgledu, svesna sam svojih kvaliteta i mana. Nisam uobražena osoba. Totalno sam kul i opuštena i uklapam se u svako društvo, pa čak i sa dosta starijima od sebe. Inače se bavim masažom i kažu da sam veoma uspešna u tome što radim. Ljudi me pozivaju da dođem kod njih ili dolaze kod mene u stan i ja im pomažem. Oni zadovoljni, ja zadovoljna.

Što se tiče muškaraca, nisam probirljiva. Bitno mi je da ima dobru dušu i da mi to pokazuje. Lepe reči, nežnost, da mi poželi dobro jutro ili dobro veče. Volim starije muškarce, tako da stariji muškarci imaju prednost. Pored njih se osećam zaštićeno i sigurno. Posebno mi se sviđa ako muškarac ima dubok i prodoran glas.

U stanu imam dva psa koja sam dovela sa ulice i oni su trenutno moje jedine ljubavi. Nadam se da će to da se promeni uskoro i da će u moj život ući neka nova ljubav. Neću valjda celog života da živim sa psima.

Tražim: Starijeg muškarca za vezu. Nekog ko će mi pisati slatke i uzbudljive poruke za dobro jutro i ko će me dovesti do ludila.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
JokicaU TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
JokicaU TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: