Josipa, 44 godine, Beograd

vika i mršava seksi dama

Zategnuta i vitka cura sa super guzom

O sebi: Zategnuta, vitka i mršava. Imam male grudi, ali veoma slatku guzu. Narvno, nije sve u izgledu, ali je bitan, zar ne? Mogu da kažem da je to prvo što ljudi primete, jer mi često dobacuju lascivne poruke tipa, hej mala, olizao bih te kao poklopac od jogurta i… kako bih te je.o i slično…

Ja na sve to ne dajem odgovore i komentare, ali stina je i da prijaju. Ima li nečeg lepšeg od potvrde da si zgodan, lep, da se ljudima dopadaš i da žele sa tobom da budu. Nisam stidljiva, ali se nekad i postidim ako je neko baš laskav i priča slatke reči. Volela bih da upoznam neku osobu sa kojom ću moći da budem opuštena i perverzna, ovako mlada, zategnuta i vitka, zgodna za desetku.

Inače sam poreklom iz Hrvatske. Majka Srpkinja, otac Hrvat. Moji su se poslom doselili u Srbiju još za vreme stare Jugoslavije, tako da sam odrasla u Srbiji. Nadam se da moje poreklo nije problem. Kome jeste, ne mora da mi se javi. Bila sam kratko udata u Beču. Nije bilo puno ljubavi, zato nije ni uspelo.

Tražim: Slatkog mlađeg momka, željnog pažnje, zabave i avanture. Nekog ko je spreman da to isto i meni pruži. Strast je po meni nešto u čemu treba da se maksimalno uživa, a kada nađem nekog u kog ću imati makar malo poverenja, nadam se da ću doživeti puno zadovoljstava. Cmok!

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Josipa TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Josipa TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

zgodne dame za upoznavanje Beograd

seksi dame za avanturu i provod

ona traži provod Beograd

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Josipa TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: