Kaja, 38 godina, Kragujevac

ona traži njega Kragujevac

Otkačena umetnica

O sebi: Oduvek su me zanimale nepoznate stvari. Interesovalo me je sve, i ono što me se tiče i ono što me se ne tiče. Takva sam po prirodi – otkačena umetnica. Te moje osobine su me odvele na put umetnosti. Završila sam umetničku akademiju u Beogradu. Zaista volim svoj posao i životni poziv. Bavim se slikarstvom i vajarstvom. Živim u Kragujevcu. Često imam izložbe širom Srbije.

Zbog posla, bivši muž je bespotrebno bio ljubomoran i to je rezultiralo razvodom nakon 3 godine braka. Nemam decu, ali bih volela da jednog dana imam decu i da se ostvarim kao majka. To mi je bitna stavka u životu.

Mogu da kažem da sam puno stvari u životu probala. Dosta sam proživela. O svojim avanturama ne pričam javno, već isključivo oči u oči. Želim da svoje iskustvo podelim sa nekim i po mogućstvu razmenim sa nekim simpatičnim gospodinom. Ko zna, možda nađemo neku zanimljivu temu gde se oboje osećamo slobodno i u čemu zajedno uživamo.

Umem da budem ozbiljna, ali se ponekad ponašam kao neka šašava klinka. Spontana sam i pomalo otkačena. Muškarci kažu da sam zanimljiva. Ja bih rekla, umetnička duša. Ja sam ta koja razume, ja sam ta koja oseća i doživljava, ja sam ta koja ume da voli… Nadam se da neću biti i ta koja je povređena.

Tražim: Želim da upoznam zanimljivog i otkačenog muškarca sa kojim bih doživela neke lepe trenutke za pamćenje. Da izađemo, prošetamo, popijemo neku kafu zajedno i da ti pokažem neke svoje radove. Otkačena sam i volim takve muškarce muškarce.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Kaja TEKST PORUKE na broj 1294

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:


otkačena umetnica