Kaja, 38 godina, Kragujevac

ona traži njega Kragujevac

Otkačena umetnica

O sebi: Oduvek su me zanimale nepoznate stvari. Interesovalo me je sve, i ono što me se tiče i ono što me se ne tiče. Takva sam po prirodi – otkačena umetnica. Te moje osobine su me odvele na put umetnosti. Završila sam umetničku akademiju u Beogradu. Zaista volim svoj posao i životni poziv. Bavim se slikarstvom i vajarstvom. Živim u Kragujevcu. Često imam izložbe širom Srbije.

Zbog posla, bivši muž je bespotrebno bio ljubomoran i to je rezultiralo razvodom nakon 3 godine braka. Nemam decu, ali bih volela da jednog dana imam decu i da se ostvarim kao majka. To mi je bitna stavka u životu.

Mogu da kažem da sam puno stvari u životu probala. Dosta sam proživela. O svojim avanturama ne pričam javno, već isključivo oči u oči. Želim da svoje iskustvo podelim sa nekim i po mogućstvu razmenim sa nekim simpatičnim gospodinom. Ko zna, možda nađemo neku zanimljivu temu gde se oboje osećamo slobodno i u čemu zajedno uživamo.

Umem da budem ozbiljna, ali se ponekad ponašam kao neka šašava klinka. Spontana sam i pomalo otkačena. Muškarci kažu da sam zanimljiva. Ja bih rekla, umetnička duša. Ja sam ta koja razume, ja sam ta koja oseća i doživljava, ja sam ta koja ume da voli… Nadam se da neću biti i ta koja je povređena.

Tražim: Želim da upoznam zanimljivog i otkačenog muškarca sa kojim bih doživela neke lepe trenutke za pamćenje. Da izađemo, prošetamo, popijemo neku kafu zajedno i da ti pokažem neke svoje radove. Otkačena sam i volim takve muškarce muškarce.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Kaja TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu u Srbiji, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
KajaKG TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

ona traži njega Kragujevac

otkačena umetnica za upoznavanje

elegantne devojke za upoznavanje

umetnice iz Srbije

zgodna nasmejana devojka

lični oglasi Kragujevac

crnka sa krupnim očima

devojka sa čupavom kosom

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Kaja TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu u Srbiji, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: