Sonja, 38 godina, Kragujevac

seksi fitnes instruktorka Kragujevac

Fitnes instruktorka

O sebi: Radim kao fitnes instruktorka. Zgodna sam i imam odličnu figuru. Sportski tip devojke. Volim da radim na svom telu, a takođe volim i drugima da pomognem da doteraju liniju. Zbog toga sam fitnes instruktorka. Treniram i muškarce i žene.

U slobodno vreme volim da izlazim, pijem kafu sa drugaricama i šetam. Trčanje se ne računa u slobodne aktivnosti jer to radim svakako u sklopu treninga. Planinarim kad vremenski uslovi to dozvoljavaju. Sve u svemu, živim zdravim životom.

Samostalna sam žena i ponosim se tim. Uvek sam radila i zarađivala. Nikad nisam tražila novac od roditelja. Tako sam navikla još od srednje škole. Uvek sam imala neki posao, konobarisanje, čuvanje dece ili spasilac na bazenu. Svakog leta sam radila.

Razvela sam se pre dve godine. Muž je poludeo za svojom kolegenicom sa posla i nije želeo da bude više sa mnom. Od tada uživam u životu i živim bolje nego ikad pre. Slobodna sam žena i nemam momka.

Tražim: Muškarca, po mogućstvu u dobroj fizičkoj kondiciji jer sam i ja dosta aktivna u svakom smislu. Ne treba mi neko sa velikim stomakom ko jedva hoda. Takav muškarac ne bi mogao da me isprati u mom svakodnevnom životu.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Sonja TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Sonja TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
SonjaKG TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: