Uputstvo

UPUTSTVO za posetioce iz Srbije:

– SeksiOglasi.com SMS Chat je anoniman servis za chat-ovanje putem sms poruka. Komunicirate sa devojkama koje ste kontaktirali. – Ukoliko kontaktirate devojke iz Srbije, nije potrebna registracija. Poruku devojci šaljete na sledeći način:

IME MATORKE [tekst poruke] na broj 1294.

– Primer: Ako želite da se dopisujete sa Vesnom, pošaljite: Vesna Ćao, kako si? na broj 1294.

– Svaki put kada šaljete poruku, potrebno je upisati ime devojke.

– Ako više ne želite da se dopisujete, jednostavno, ne odgovarajte na poruke ili pošaljite SMS poruku “STOP” na broj 1294. Cena odjavne poruke je po ceni osnovnog sms-a.

– (razmak) se ne kuca u poruci kao (razmak) već se umesto toga ostavlja prazno mesto !!!

– dozvoljena je samo sms poruka standardne dužine, latinično pismo i bez naših slova (š č ć đ ž). Poruke moraju biti tekstualne (MMS poruke se ne mogu slati).

Podržane su sve mreže u Srbiji – 064/065/066 (Telekom Srbija) i 062/063/069 (Telenor Srbija), 060/061 (VIP) i Globaltel.

– Cena jedne poruke u SMS Chat-u sa porezima je: MTS 63,60 din, Telenor 63,60 din, VIP 63,48 dinara i Globaltel 63,48 dinara.

– Plaćate samo poruke koje vi šaljete! Poruke koje primate su besplatne.

– Korišćenjem ovog servisa, slažete se sa “Uslovima korišćenja sajta“. Pružalac usluge, u ovom slučaju sajt SeksiOglasi.com ni u kom slučaju ne snosi odgovornost za eventualno nerazumevanje uslova korišćenja od strane korisnika.

– Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za rad sajta, KLIKNITE OVDE da nas kontaktirate.