Mama, 54 godine, Beograd

tražim izdržljivog muškarca za seks

Tražim izdržljivog muškarca za seks

O sebi: Zadnjih nekoliko godina slabo imam seks sa mužem. Mesecima me nije čak ni dodirnuo. Ne sećam se kad smo poslednji put imali seks. Treba mi neko sa strane za egzibicije u krevetu i za neobavezan seks. Ovaj anoniman servis je pravi način za to.

Moj muž ne zna ništa oko kompjutera, tako da nema šanse da vidi moj seks oglas ovde. On uglavnom čita novine i gleda dnevnik. Kompjuter ne koristi, a ni pametan telefon. Sebi sam dala slobodu da švrljam sa strane i živim svoj život kako ja želim.

Razmišljala sam o razvodu, ali oboje smo stari i u godinama da bi se sad razvodili. Ovako mi je super. Čim namirim svoje potrebe, smirim se na nekoliko dana, pa ponovo sve ispočetka. Čak i kad bi saznao šta radim, mislim da mu ne bi smetalo. Kad već on ne ispunjava svoje obaveze, bar neko drugi da to radi umesto njega.

Tražim: Izdržljivog muškarca i snažnog mužjaka u krevetu za dobar seks. Potrebno je da imaš snage da zadovoljiš moje seksualne potrebe. Mene nije lako zadovoljiti. Ne pristajem na seks od 2 minuta. Veoma sam izdržljiva u seksu i volim kad dugo traje.

Ako voliš starije gospođe, javi se jednoj usamljenoj mami. Probala sam seks sa mlađim muškarcem i dopalo mi se. Mnogo lepih stvari sam doživela s mlađim muškarcima. Ne ograničavam se samo na mlađe. Mogu da mi se jave i stariji ako su izdržljivi.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Mama TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
MamaBG TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
MamaBG TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: