Nena, 45 godina, Subotica

dominantna dama Subotica

Dominantna dama, volim eksperimentisanje

O sebi: Moj život je moja večita borba. Preživela sam smrt u porodici i bolest sa kojom sam se borila. Iz svega sam izašla kao pobednik zato jer sam odlučna i uporna i ne predajem se lako. Ne želim da čekam više ni sekund. Želim da živim i da uživam i da ostvarim neke svoje neispunjene snove.

Imam šta da ponudim. Direktna sam i otvorena. Po meni je to najbolji pristup. Lepo se slažem sa muškarcima koji vole da eksperimentišu i da osete čvrstu i ponekad dominantnu ženu. Volim da probam razne stvari. Da zamenimo uloge i da probamo sve ono što smo do sada samo videli na filmu.

Nisam zatucana žena i ne glumim domaćicu. Ko voli da mu žena služi samo za kuvanje i čišćenje, nek ide kod svoje žene. Ja sam maštovita i divlja. Slobodna i dostupna. Nije da svako može da me ima, ali ima dobre šanse, ako se dobro potrudi. Jednom me je muvao lik dosta stariji od mene, Odbijala sam ga 2-3 meseca, ali sam na kraju pristala i nije mi bilo žao. Nikad ne znaš šta te čeka iza ugla.

Tražim: Ako si za eksperimentisanje i nove stvari, piši mi. Želim da pronađem nekog sa kim bih mogla da probam ono o čemu maštam. Palim se na krupnije muškarce.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Nena TEKST PORUKE na broj 1294

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

starije dame za seks Subotica
zgodne matorke iz Srbije
ona traži muškarca za seks
odlučna i uporna dama
zgodne matorke za seks
starije dame za seks
lični oglasi, ona traži njega Subotica
lični seks oglasi
hot matorke iz Vojvodine