Veki, 46 godina, Novi Sad

emotivno jaka osoba za upoznavanje

Emotivno jaka osoba

O sebi: Ako me pogledaš u oči, o meni ništa više ti nećeš znati, jer oči odati me neće, u moju odbranu će ovaj put stati. Slobodno gledaj mi usne, na njima ne piše baš ništa važno, koliko puta slične tebi, usnama ovim ja sam ljubila lažno. Ova pesma me tešila u teškim trenucima.

Imam težak život iza sebe, od privatnog pa do poslovnog. Razvela sam se i to me je pogodilo, ali ne zbog muža, već zbog dece što su patila. Ipak, bila sam emotivno jaka u svakoj situaciji i isterala svoje do kraja.

Što se tiče posla, prvo sam dobila otkaz u državnoj firmi kao tehnološki višak. U prevodu, zaposlili su mlađu i zgodniju devojku. Kasnije je ta firma otišla u stečaj, tako da bih u svakom slučaju ostala bez posla. Privatna firma u kojoj sam se kasnije zaposlila, takođe je bankrotirala.

U tom periodu sam bila oko godinu i po dana bez posla. To mi je dosta poljuljalo samopouzdanje da nisam dovoljno vredna i dobra radnica. Kad mi se sve skupilo i kad mi je svega bilo dosta, prelomila sam i otvorila privatnu firmu.

Ja sam pravnica. Nisam advokat. Pružam pravne usluge i sređujem papirologiju. Nije sjajno ni sada, ali ne moram da razmišljam o otkazu ili eventualnom bankrotu firme.

Tražim: Galantnog gospodina, jakih manira. Nekog ko ume da ceni ženu i sve njene kvalitetne osobine. Tražim muškarca koji se ne boji da se prepusti ljubavi jednoj ženi i uživa u ljubavi koja će mu biti uzvraćena.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Veki TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Veki TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Veki TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

dame za upoznavanje Novi Sad

lični oglasi, starije dame Novi Sad