Melisa, 30 godina, Beograd

galantna i otmena dama sa velikim sisama

Galantna i otmena dama

O sebi: Galantna i otmena dama uvek bila i ostala. Volim prefinjene muškarce sa dobrim ukusom. Uživam u vinima. Volim da popijem kvalitetno crveno vino. Prija mi da izađem u neki opušten klub, gde u prijatnoj atmosferi može da se razgovara ili popije.

Moj stil života podrazumeva česta putovanja po Evropi i svetu. Posetila sam nekoliko svetskih metropola, ali i neke zabačene i nepoznate predele, koji su beznačajni većini ljudi, ali su meni ta putovanja bila veoma draga. Naravno, to što je bitno većini ljudi, meni ništa ne znači, jer ja znam šta hoću i živim svoj život onako kako želim.

U životu sam probala puno toga. Jahala sam kamilu, probala voće i povrće najčudnijih oblika i ukusa i stekla razna druga iskustva. U svemu tome, osećala sam da mi samo jedno nedostaje, a to je partner na nivou i ljubav koja bi zaokružila celu priču.

Podrazumeva se da mora da bude dobar ljubavnik. Bez toga sve drugo pada u vodu. Da me ne shvatite pogrešno, ne tražim seks kombinaciju već naglašavam koje kvalitete bi potencijalni momak trebalo da ima.

Tražim: Galantnog i otmenog muškarca koji bi cenio devojku kao što sam ja. Da bude dobro društvo za romantično putovanje, dobar prijatelj u nevolji i da ima stila. Verujem da bismo bili idealan par.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
MelisaBG TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
MelisaBG TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
MelisaBG TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: