Zora, 47 godina, Obrenovac

dama slobodnih shvatanja

Dama slobodnih shvatanja

O sebi: Otvorena i komunikativna. Dama slobodnih shvatanja i bez predrasuda. Uvek raspoložena za nova poznanstva. Nemam dlake na jeziku. Kažem sve što mislim ljudima u lice. Ne pričam iza njihovih leđa. Smatram da sve nesuglasice treba rešiti direktno.

Takva sam i u ljubavi. Ako mi nešto smeta, odmah to kažem partneru. Ne čekam da se gomilaju negativne stvari 6 meseci pa da eksplodiram. Imam par drugarica koje trpe mesecima, čak i godinama i onda puknu i nastane svađa i raskol u kući.

Nisu mi strane nudističke plaže. Kad god idem na letovanje, posetim bar jednom nudističku plažu. Ne stidim se pokazivanja svog tela u javnosti. Isto tako, nemam problem da se skinem gola pred nepoznatim muškarcem ili da se slikam u seksi donjem vešu.

Ne slikam se gola. Danas ljudi zloupotrebljavaju sve. Ne želim da moje gole slike osvanu na internetu. Postoji jedan izuzetak doduše. Ako bih dobila ponudu da se slikam za playboy, verujem da bih prihvatila.

Tražim: Otvorenog muškarca slobodnih shvatanja za avanturu i opuštena viđanja kod mene ili kod tebe. Ispucala sam dosta veza i vezica u mladosti. Ne očekujem puno od ljubavi u ovim godinama, ali ako se pojavi neko sa kim bih se lepo slagala, rado bih se upustila u neku vezu.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Zora TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
ZoraOB TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
ZoraOB TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: